O klubu

Želja po ustanovitvi moto kluba, se je med nami pojavila januarja 2010. V začetku smo se poimenovali kar moto klub Pernica. Začeli smo se skupaj voziti na daljše in krajše ture.

Ko se nam je med našimi poletnimi vožnjami pridruževalo vse več motoristov, smo se odločili da klub registriramo in tako postanemo uradni motoristični klub.

Ob izbiri imena in klubskih simbolov, je tako uradno začel delovati moto klub Perniški Asi .Ime Asi smo izbrali med predlogi za izdelavo logotipa,ko je nekdo izmed pobudnikov za nastanek moto kluba, narisal v logotip 4 karte-Ase .ime Asi je ostalo in ker smo iz Pernice smo tako postali Perniški Asi .V logotip smo nato dodali še motorje.

V našem klubu ni razlik med tem kakšno vrsto motorja imaš, ali koliko je motorist star,pomembno je le da tvoje srce bije za prijatelje in motor . Na tej osnovi je klub pravzaprav tudi nastal.

Pridružilo se nam je kar nekaj novih članov,tako,da je naše število vsako leto večje. V začetku smo se udeleževali raznih blagoslovov in motorističnih srečanj,v lanskem letu pa smo organizirali kar nekaj daljših večdnevnih izletov.

Že leta 2010 smo organizirali blagoslov motorjev,ki je sedaj postal že tradicionalen in se ga vsako leto udeleži večje število motoristov iz bližnje,pa tudi širše okolice in celo tujine. Pa tudi naši člani se udeležujejo številnih motorističnih srečanj in blagoslovov po celi Sloveniji .Čeprav smo razmeroma mlad klub so naši člani zreli in odgovorni. Po našem mnenju teče delo v klubu v pravo smer,zato se bomo trudili,da bo tako tudi naprej. Lepo vas pozdravljamo in se veselimo srečanja z vami na našem tradicionalnem blagoslovu v mesecu maju.

NASLOV KLUBA:
MK PERNIŠKI ASI
PERNICA 8
2231 PERNICA